Kakaoceremoni​

​“Kakaoceremoni” det kan for mange lyde meget mærkeligt, men den er god nok… det er en ceremoni, hvor vi drikker kakao. Ikke den kakao som du er vant til at købe i supermarkedet, men den ældgamle, rå form som man har drukket rituelt og æret som en “gudernes føde” i årtusinder i Mesoamerika.

Når man drikker denne forholdsvis rå og uforarbejde form for kakao i store nok mængder, så har det en mærkbar og beviselig påvirkning på vores fysiologi. Det stimulerer bl.a. nervesystemet, øger blodgennemstrømningen og påvirker vores neurokemi, så ofte kan vi opleve en mild rus og øget sensitivitet, hvilket kan gøre indre arbejde mere levende og tilgængeligt.

I vores ceremonier kombinerer vi kakaoen og det rituelle rum med “aktiv imagination”, som du kan læse mere om her på siden, men som kort fortalt drejer sig om at komme i kontakt med det ubevidste og hvad jung kaldte “sjælens virkelighed”.

Du vil således blive inviteret på en imaginal rejse, hvor du ligger ned og lader dine egne indre billeder udfolde sig i takt med det lydlandskab, som jeg og min kollega, Martin Lund, skaber. Kombinationen af det rituelle rum, kakaoen, lydene, duftene og fællesskabet, gør tilsammen at ceremonierne ofte bliver til nogle dybe erfaring og helingsproces, som kan arbejde videre i én lang tid efter selve ceremonien er slut.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere, så tag gerne kontakt

​Hvis du er interesseret, så tag kontakt eller læse invitationen her.

​Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende forsamtale

Kandidat i Filosofi

Uddannet psykoterapeut

Mange års erfaring

Kontakt mig

Sidder du inde med spørgsmål? Så kontakt mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon, sms eller mail, eller bruge formularen, for en uforpligtende samtale.

Telefonen er åben alle hverdage mellem 08.00 og 16.00. Læg gerne en besked hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og som regel samme dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vej

Tagensvej 85C, 1. sal., 2200 Kbh

Sdr. Strandvej 10, 3000 Helsingør

CVR: 43655698

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.