Om mig

​Min terapeutiske tilgang er baseret på min baggrund inden for filosofi. Efter at jeg færdiggjorde min kandidat i Filosofi og Historie på RUC har jeg efterfølgende rejst i Syd- og Mellemamerika for at arbejde med shamanisme og særligt ceremoniel kakao; en rejse, der både ledte mig dybt ind i junglen og højt op på en bjergtop i Peru. Siden at jeg kom hjem fra mine rejser i har jeg været under uddannelse som psykoterapeut på Jung-instituttet, hvor jeg i 2021 færdiggjorde 4-års undervisning. Under uddannelsen har jeg løbende haft klienter og været aktiv med at holde kurser, workshops, gå i egenterapi og få supervision. Ved siden af uddannelsen holder jeg jævnligt kakaoceremonier og arrangerer fællesskab-baserede studiegrupper i regi af vores “community” Ship of Fools.

Udover mine uddannelser og rejser har jeg i mange år mediteret og været engageret i særligt tibetansk buddhisme. Siden 2010 har jeg deltaget i undervisning, retreats og flere langvarige kurser indenfor denne tradition - bl.a med Dalai Lama i Dharamsala og et måneds langt ophold i Kopan-klosteret i Nepal.

Alle disse forskellige tråde af filosofi, shamanisme og buddhisme er for mig blevet samlet i C.G. Jungs værk og mere generelt i “dybdepsykologien”.

For nyligt har jeg været inspireret af Henri Corbin, den franske “sjælens filosof” og James Hillman, grundlæggeren af den “arketypiske psykologi”. Hvad disse to forfattere delte var bl.a. en stor værdsættelse af aktiv imagination, en praksis som du kan læse mere om her på siden.

Derudover mærker jeg en stigende lyst - både i mig selv og hos mine klienter i at tage terapien ud i naturen, hvilket jeg de seneste år har eksperimenteret med og efterhånden fundet en form, som passer mig. Jeg bor i Helsingør lige op af skoven og går, så ofte som jeg kan, på opdagelse i naturen, hvilket er en kæmpe kilde til glæde, ro og kreativitet, som jeg håber at kunne dele med andre. 

​Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende forsamtale

Kandidat i Filosofi

Uddannet psykoterapeut

Mange års erfaring

Kontakt mig

Sidder du inde med spørgsmål? Så kontakt mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon, sms eller mail, eller bruge formularen, for en uforpligtende samtale.

Telefonen er åben alle hverdage mellem 08.00 og 16.00. Læg gerne en besked hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og som regel samme dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vej

Tagensvej 85C, 1. sal., 2200 Kbh

Sdr. Strandvej 10, 3000 Helsingør

CVR: 43655698

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.