​Psykoterapi

​Der kan være mange gode grunde til at starte i et terapeutisk forløb.

Det kan være, at der er noget, lige nu og her, som presser sig på og som du gerne vil have hjælp til - så som stress, depression eller angst. Hvordan er vi med dét, der er svært og som gør ondt? Og hvordan drager vi omsorg for os selv i de situationer, hvor det er allermest vanskeligt?

Det kan også være, at der er ikke er noget akut, men at du gerne vil lære dig selv bedre at kende på den lange bane, så du kan leve et liv, der er så meget i overensstemmelse med dig selv, som muligt. Hvorfor gør jeg, som jeg gør? Hvad er det, der driver mig? Hvad er det for mønstre, som jeg bliver fanget i? Hvor vil jeg egentlig gerne hen med mit liv? Og hvordan står jeg i vejen for mig selv?

Der er mange spørgsmål og temaer, der kan komme op i terapi, og der er ingen færdigsyede løsninger eller “modeller”, der passer til alle. Det gælder om at vi sammen virkelig lytter til dig og lader de dybere lag af dit væsen komme til udtryk.

Jeg tilbyder derfor både effektiv og håndgribelig hjælp til det som er svært nu og her, men har samtidig blik for de dybereliggende årsager som ofte ligger til grund for vores symptomer.

Tematikker som jeg bl.a. arbejder med:​

  • Depression

  • Angst

  • Stress

  • Lavt selvværd

  • Traumatiske og voldsomme oplevelser

  • Integration af psykedeliske (eller andre numinøse) erfaring.

  • Sorg og livskriser

Min tilgang

Min terapeutiske tilgang bygger på C.G. Jung og den såkaldte “dybdepsykologi”. Det betyder at fokus ofte vil være på at forstå de dybereliggende og “ubevidste” mønstre, der ligger bag vores symptomer - hvad end det er angst, stress, depression, lavt selvværd eller noget femte. Det terapeutiske forløb vil i denne sammenhæng ofte være af en lidt længere karakter, hvor vi gennem evt. drømmearbejde og aktiv imagination vil forsøge at etablere en relation til det ubevidste og komme i kontakt med den visdom, vejledning og livskraft, der ligger gemt i vores væsens rødder.

På den lidt kortere korte bane vil fokus dog ofte være på at lindre symptomerne, så de ikke fylder helt så meget i din hverdag. Her gør jeg gerne brug af min erfaring indenfor meditation og praktisk livsfilosofi, så du kan lære teknikker og værktøjer til at skabe mere rum og frihed i dig selv, når symptomerne melder sig. Her vil vi forsøge at inddrage din levede kropslige erfaring, og udforske nye måder, hvorpå du kan være i din krop og med det, som er udfordrende.

Sidst - men ikke mindst - fylder det relationelle også rigtig meget i min tilgang. Det er ofte i det relationelle at vores sår er opstået, og derfor også i det relationelle, at de kan heles. I sidste ende betyder det derfor heller ikke helt så meget, som kan kunne forvente, hvilken “værktøjskasse” som man har trænet i og anvender som terapeut; det vigtigste er ofte relationen. Derfor tilbyder jeg også altid en gratis forsamtale, så vi lige kan lære hinanden en smule at kende og mærke ind i om det kunne være et godt “match”. Jeg henviser også med glæde til en af mine andre dygtige kollegaer, hvis det giver bedst mening. 

​Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende forsamtale

Kandidat i Filosofi

Uddannet psykoterapeut

Mange års erfaring

Kontakt mig

Sidder du inde med spørgsmål? Så kontakt mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon, sms eller mail, eller bruge formularen, for en uforpligtende samtale.

Telefonen er åben alle hverdage mellem 08.00 og 16.00. Læg gerne en besked hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og som regel samme dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find vej

Tagensvej 85C, 1. sal., 2200 Kbh

Sdr. Strandvej 10, 3000 Helsingør

CVR: 43655698

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.